Sunday, October 20, 2013

Make-up artist Malaysia: Model Photoshoot

Dapat peluang makeupkan model Zeatty Scarf, tudung cantik2 giler uolls..kalau berminat bolehlah usha-usha kat page ni Zeatty Yakin Bergaya atau boleh dapatkan dari dealers Zeatty Scarves yang sah. Kain dia best dan cantik...mak yang tak pakai tudung ala cam gini pon dah cair teringin nak pakai bila tengok Zeatty Scarves ni, good thing about the scarf is tudung ni tutup dada.. :)

ok, back to make-up..iolss guna MAC product, campur sikit kryolan dan Urban Decay, kening iols tak cukur..just color je..iols ni peminat kening Nora Danish yang natural dan tebal gitu..kalau kening client memang tak semak mana iols takkan cukur, kalau serabut pun, trim aje tu pun atas request client..tak boleh pandai-pandai nak cantas kening orang dik...

Hasil...

tudung ala Fareeda

tudung ala fareeda

tudung ala fareeda



No comments:

Post a Comment