Friday, November 7, 2014

FCC: Cuci make up sepantas kilat

Menanggalkan makeup merupakan satu perkara yang remeh untuk kita lakukan khususnya apabila kita sedang berada ditempat awam. Sebagai contoh nak ambil wudhu di surau semasa waktu kerja atau sedang shopping, nak kena bawak botol make-up remover, cotton dan pencuci muka kan? Beratnya handbag nak bawa semua ni...

Ada tak yang lebih praktikal yang boleh pack and go aje??

MESTI LA ADA!!

Sekarang ni dah senang, dengan sekali sapuan je dah boleh cuci make-up, kawasan-kawasan sensitif pada wajah juga boleh dibersihkan khususnya kawasan mata dan bibir.

FCC Make-up Remover Wet Wipes. Kenapa Wet Wipes ni bagus?

  • Dapat cuci make-up dengan bersih hanya sekali sapuan
  • Aloe Vera, Vit E dan Mineral Complex - untuk melembap dan merawat kulit wajah
Saiz yang direka khas supaya praktikal dan mudah dibawa kemana-mana.

Make-Up Remover Wet n Wipes
hanya RM9.90

Sekarang ni bukan satu masalah lagi. Hanya bawak 1 pek Wet Wipes ni dalam beg dan boleh guna pada bila-bila masa. Tengah dalam bas atau LRT pon boleh guna untuk segarkan muka kita.

No comments:

Post a Comment