Tuesday, November 18, 2014

FCC: True Color Lipstick

Salam all,

Tak puas hati tengok warna lipstick kat pamplet je kan? Kat sini saya akan upload sebanyak yang mungkin warna-warna lipstick Truecolor FCC ye..

lipstik gincu halal


FCC gincu halal lipstick
No. 08

FCC truecolor lipstick
No. 18

FCC truecolor lipstick
No. 13

FCC truecolor lipstick
No. 04

FCC truecolor lipstick
No.27

FCC truecolor lipstick
No.03

FCC truecolor lipstick
No.11

FCC truecolor lipstick
No.22

ni la die...

No. 08 - orangy, sangat terang sesuai dengan trend sekarang..kalau dah pakai terang macam ni, tak perlu lah berat-berat warna pada mata
No. 18 - Peach color, nak kata terang takdelah terang, untuk natural look sesuai sangat
No. 13 - light pink, sesuai untuk solekan malam bersama dengan smokey eyes
No. 04 - Pink, sesuai jugak untuk natural look
No. 27 dan No.22 - Cantik dengan wanita berkulit gelap, kalau untuk yang kulit cerah nak pakai pun boleh, akan nampak mature gitu..ease on the shadow ye ladies kalo anda nak pakai warna macam ni
No. 23 - Ni warna oren lembut, sesuai juga dengan eyeshadow earthcolor
No. 11 - Warna pink base, sesuai untuk any occasion. pakai lipstick dan eyelinerdah memadai

Ada lagi warna-warna lain, tapi belum sempat nak snap...will update later!

No comments:

Post a Comment